#BFFdag1: Charlie en Hannah gingen met ons uit

Door 8 juni 20182018, BFF, Events, film, nieuws

Het Belgisch Film Festival (BFF) opende op een tropische donderdag 7 juni feestelijk met de Vlaamse komedie Charlie en Hannah gaan uit. Samen met de cast en crew was regisseur en scenarist Bert Scholiers aanwezig om te proosten op zijn regiedebuut. Na een welkomstspeech van VPRO directeur Lennart van der Meulen konden de gasten zich laten meevoeren door de absurdistische avonturen van Charlie en Hannah. Onder het genot van een magisch snoepje natuurlijk!

Na de film werden Scholiers en hoofdrolspelers Daphne Wellens (Hannah) en Patrick Vervueren (Fons) door VPRO presentatrice Elfie Tromp aan de tand gevoeld. Over generaties, ongevraagde levensverhalen en het wilde Antwerpse nachtleven. Tijdens de borrel werd er vrolijk nagepraat over deze komische openingsfilm. Met Belgische biertjes van Mort Subite, Belgische lekkernijen en Belgische deuntjes van DJ Willem Jongeneelen.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de openingsavond, gemaakt door fotograaf Aimee Baars. Een plezant begin van een weekend vol Belgisch schoon. We zien u graag!

Charlie en Hannah gaan uit is tijdens het BFF nog te zien op zondag 10 juni om 14:00. Reserveer of koop hier kaarten >